Ben jij tevreden over HostingDiscounter en ken je iemand die een gratis hostingpakket goed zou kunnen gebruiken? Doe dan nu mee met onze actie en ontvang 25 euro!

Actie Geef Hosting Cadeau

Klant werft klantWat houdt de actie in?

Ben jij tevreden over HostingDiscounter en ken je iemand die een gratis hostingpakket goed zou kunnen gebruiken? Doe dan nu mee met onze actie “Geef Hosting Cadeau” en ontvang 25 euro!

De door jou aangedragen persoon krijgt een jaar lang een gratis hostingpakket naar keuze bij het gebruik van jouw actiecode. Je vindt jouw unieke actiecode op je accountpagina in het E-synergy control panel. Alle hostingpakketten, zoals weergegeven op onze website, komen in aanmerking voor deze actie. De aangedragen persoon dient de domeinnaamregistratie (of verhuizing) wel te betalen.

Wordt de door jou aangedragen persoon aansluitend aan de 12 maanden actieperiode een betalende klant bij HostingDiscounter? Dan ontvang jij een tegoed in de vorm van 25 euro op je saldo.

Hoe kan ik iemand aanbevelen?

Op jouw accountpagina vind je jouw unieke actiecode. Stuur deze code naar degene die jij wilt aandragen. De code is gekoppeld aan jouw account.

Wie kan ik aandragen?

Je familie, vrienden, overige relaties; iedereen waarvan jij denkt dat diegene een gratis hostingpakket kan gebruiken.

Hoeveel mensen kan ik aanbevelen?

Zoveel als je wilt! Voor iedere partij die na 12 maanden gratis hosting een betalende klant wordt bij HostingDiscounter krijg jij 25 euro op je saldo bijgestort.

Wat als mijn aangedragen contact geen klant wordt?

Als de persoon die je aandraagt geen klant wordt na afloop van de 12 maanden gratis hosting, dan kom je helaas niet in aanmerking voor een tegoed.

Actievoorwaarden
  • Je mag alleen gebruik maken van onze naam, logo’s en handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten of weergeven mits dit vooraf goedgekeurd is door HostingDiscounter
  • HostingDiscounter behoudt het recht om aangedragen klanten te weigeren, de actie aan te passen, op te schorten of te annuleren, met of zonder kennisgeving
  • Bij achterstallige vorderingen heeft HostingDiscounter het recht de uitgekeerde beloning(en) voor het aandragen te verrekenen met het openstaande bedrag
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties