Met eHerkenning log je als zakelijke gebruiker middels één loginmiddel in bij meer dan 400 organisaties. Je hoeft hierdoor niet steeds opnieuw wachtwoorden aan te vragen en te onthouden. Wel zo veilig en makkelijk.

eHerkenning - één inlogmiddel

Wat is eHerkenning?Logo Connectis

eHerkenning is een initiatief van de Rijksoverheid voor veilig inloggen bij meer dan 400 organisaties, zoals het UWV, de Belastingdienst, RDW en Gemeenten. eHerkenning kun je vergelijken met DigiD, maar dan voor bedrijven.

HostingDiscounter is een eHerkenning EH3 leverancier van We-ID (voorheen Connectis) en biedt gegarandeerd de laagste prijs voor EH3 in Nederland!

Verschillende betrouwbaarheidsniveaus

eHerkenning betrouwbaarheidsniveaus

eHerkenning kent verschillende betrouwbaarheidsniveaus (EH1 t/m EH4). Hoe hoger het betrouwbaarheidsniveau, hoe meer zekerheid dienstverleners hebben over jouw online identiteit en hoe meer gevoelige gegevens je kunt uitwisselen. De dienstverlener waar je met eHerkenning inlogt, bepaalt het betrouwbaarheidsniveau.

eHerkenning niveau 3 (kortgezegd: EH3) wordt steeds vaker vereist voor online identificatie en zal in de nabije toekomst ook de norm worden. Wij adviseren dan ook om minimaal EH3 af te nemen.

Goed om te weten: Met een middel op een hoger niveau kun je altijd inloggen bij een dienst die een lager niveau vereist. Je moet dan wel gemachtigd zijn om namens jouw bedrijf deze dienst af te mogen nemen.

EH3 wordt de norm
EH3 - Veilig inloggen

Veilig inloggen

Doe je online zaken met de overheid? En wissel je daarbij gevoelige informatie uit, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens? Met eHerkenning log je veilig in om deze zaken online te regelen.

EH3 - Eén manier van inloggen

Eén manier van inloggen

Met één inlogmiddel van eHerkenning kun je bij ruim 400 organisaties inloggen, zoals het UWV, RDW, de Belastingdienst, de Rijksoverheid, gemeentes, waterschappen en private organisaties.

EH3 - Zelf kiezen hoe je inlogt

Zelf kiezen hoe je inlogt

Wil je inloggen met een extra controle via SMS? Of met een token of app? Je kiest zelf hoe je het liefst wilt inloggen. Deze keuze kun je opgeven tijdens de aanvraag van jouw EH3-middel.

EH3 BTW aangifte

Bestel eHerkenning EH3

€ 24,95 /12 maanden   |    € 69,95 /36 maanden