Wil je inloggen bij een online dienst die een hoger betrouwbaarheidsniveau vereist dan jouw huidige eHerkenningsmiddel? Upgrade dan naar een hoger betrouwbaarheidsniveau en leg een machtiging vast voor de dienst waarop je wilt inloggen.

EH3 - goedkoop

Upgraden van jouw eHerkenningsmiddelLogo Connectis

Als je wilt inloggen bij een online dienst die een hoger betrouwbaarheidsniveau vereist dan jouw huidige eHerkenningsmiddel, dan moet je normaliter jouw middel upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau. HostingDiscounter biedt echter geen middelen met een lager betrouwbaarheidsniveau dan EH3, waardoor upgraden niet van toepassing is.

Ik heb EH1, EH2 of EH2+ bij een andere aanbieder

Het is niet mogelijk een eHerkenningsmiddel van de ene leverancier (bijvoorbeeld Reconi, KPN, Digidentity, QuaVadis of ZLogin) te upgraden bij een andere leverancier (bijvoorbeeld HostingDiscounter). Wij adviseren je dan ook om in dit geval jouw bestaande middel(en) te laten verlopen (opzeggen) bij jouw huidige leverancier en een nieuw middel (EH3) te bestellen bij HostingDiscounter.

Waarom niet upgraden bij mijn bestaande leverancier?

Omdat een nieuwe EH3-aanvraag goedkoper is dan upgraden en omdat HostingDiscounter gegarandeerd de goedkoopste eHerkenning EH3 aanbieder van Nederland is. Ook bij verlenging!

Goed om te weten: verdiep je op tijd in eHerkenning en wacht niet te lang met aanvragen! Kijk goed naar het stappenplan met de benodigde verplichte gegevens voor jouw aanvraag en neem in het geval van complexe bestuursstructuren en bij ketenmachtigingen contact op met onze leverancier Connectis.

HostingDiscounter is een eHerkenning EH3 leverancier van We-ID (voorheen Connectis) en biedt gegarandeerd de laagste prijs voor EH3 in Nederland!

EH3 - Veilig inloggen

Veilig inloggen

Doe je online zaken met de overheid? En wissel je daarbij gevoelige informatie uit, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens? Met eHerkenning log je veilig in om deze zaken online te regelen.

EH3 - Eén manier van inloggen

Eén manier van inloggen

Met één inlogmiddel van eHerkenning kun je bij ruim 400 organisaties inloggen, zoals het UWV, RDW, de Belastingdienst, de Rijksoverheid, gemeentes, waterschappen en private organisaties.

EH3 - Zelf kiezen hoe je inlogt

Zelf kiezen hoe je inlogt

Wil je inloggen met een extra controle via SMS? Of met een token of app? Je kiest zelf hoe je het liefst wilt inloggen. Deze keuze kun je opgeven tijdens de aanvraag van jouw EH3-middel.

Werknemer zoekmelden

Bestel eHerkenning EH3

€ 24,95 /12 maanden   |    € 69,95 /36 maanden