Hieronder vind je een overzicht van de tarieven van eHerkenning niveau 3 (EH3) en de daaraan gekoppelde diensten en producten.

EH3 - goedkoop
EH3 - Zelf kiezen hoe je inlogt

eHerkenning EH3

12 maanden: € 24,95
Eenmalig: € 15,00

EH3 - Zelf kiezen hoe je inlogt

eHerkenning EH3

36 maanden: € 69,95
Eenmalig: € 15,00

Kosten EH3 verlenging

Ook bij verlenging betaal je bij HostingDiscounter gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

EH3 – 12 maanden
Verlenging per 12 maanden: € 40,95
Eenmalig: € 0,00

EH3 – 36 maanden
Verlenging per 36 maanden: € 86,95
Eenmalig: € 0,00

Logo Connectis

HostingDiscounter is een eHerkenning EH3 leverancier van We-ID (voorheen Connectis) en biedt gegarandeerd de laagste prijs voor EH3 in Nederland!

Kosten EH3 Authenticatie

Voor het gebruik van EH3 kun je kiezen van welke 2-factor authenticatie je gebruik wenst te maken. Je kunt kiezen uit SMS-verificatie (gratis) of OTP- verificatie (betaald).

SMS-authenticatie
Bij de keuze voor SMS ontvangt iedere gebruiker bij aanvraag een Start Bundel van 50 SMS-jes. Indien meerdere SMS Start Bundels worden afgenomen door een bedrijf, worden deze SMS-bundels bij elkaar opgeteld naar één bedrijfsbundel. Wanneer de bedrijfsbundel is verbruikt, wordt automatisch per SMS-gebruiker een (gratis) nieuwe bundel van 50 SMS-jes beschikbaar gesteld.

OTP-authenticatie
Wil je niet jouw (privé) mobiel gebruiken of heb je last van een slecht bereik op jouw mobiel? Kies dan voor een OTP responder in plaats van SMS-verificatie. Met een OTP-responder kun je een code genereren die je kan gebruiken om in te loggen als 2e factor. De eerste factor is altijd de combinatie van jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

EH3 - OTP responder

Kosten OTP responder
Een OTP responder kost € 40,00 voor 3 jaar. Na deze 3 jaar krijg je een nieuwe responder toegezonden en in rekening gebracht. Medewerkers waarvoor geen OTP responder wordt aangevraagd krijgen standaard de code per SMS. Je kunt je voorkeur opgeven in het aanvraagproces dat volgt na jouw bestelling.

Kosten EH3 Beheermodule

De Beheermodule wordt gratis meegeleverd bij het eerste EH3-middel dat gekoppeld wordt aan het KvK- en/of vestigingsnummer. Wil je meerdere bedrijven/vestigingen koppelen aan één eHerkenningsmiddel? Bestel dan eerst een eHerkenningsmiddel. Als jouw EH3-middel is opgeleverd kun je inloggen in de Beheermodule. Hier kun je vervolgens meerdere bedrijven/vestigingen met de gewenste machtigingen koppelen aan jouw middel.

EH3 - Veilig inloggen

Veilig inloggen

Doe je online zaken met de overheid? En wissel je daarbij gevoelige informatie uit, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens? Met eHerkenning log je veilig in om deze zaken online te regelen.

EH3 - Eén manier van inloggen

Eén manier van inloggen

Met één inlogmiddel van eHerkenning kun je bij ruim 400 organisaties inloggen, zoals het UWV, RDW, de Belastingdienst, de Rijksoverheid, gemeentes, waterschappen en private organisaties.

EH3 - Zelf kiezen hoe je inlogt

Zelf kiezen hoe je inlogt

Wil je inloggen met een extra controle via SMS? Of met een token of app? Je kiest zelf hoe je het liefst wilt inloggen. Deze keuze kun je opgeven tijdens de aanvraag van jouw EH3-middel.

Werknemer zoekmelden

Bestel eHerkenning EH3

€ 24,95 /12 maanden   |    € 69,95 /36 maanden