Beveilig gevoelige persoonsgegevens op jouw website met een SSL-certificaat en krijg een hogere positie in zoekmachines. Maak gebruik van deze handige SSL keuzehulp!

1. Welke validatie heb je nodig?

Voor SSL-certificaten geldt: hoe uitgebreider, hoe betrouwbaarder

Domain Validation

geschikt voor particulieren

Vertrouwensniveau: laag
Groen slotje in adresbalk
 

vanaf € 0,41 per maand

Domeinnaamvalidatie (DV)

De meest eenvoudige manier om uw website te beveiligen. Denk hierbij aan een webwinkel, website, webmail-omgeving of intranet. Een DV SSL-certificaat geeft alleen bewijs dat je website beveiligd is. Je identiteit, als eigenaar van de website, zal niet bij een derde partij worden gevalideerd.

De aanvraag

De aanvraag voor een domeinnaamgevalideerd SSL-certificaat dient te worden goedgekeurd door iemand binnen je organisatie die controle heeft over de domeinnaam waarop het SSL-certificaat wordt aangevraagd, bijvoorbeeld je webbouwer of de persoon die de domeinnaam heeft geregistreerd.

 

Let op: nadat je het SSL-certificaat hebt besteld, zullen de benodigde gegevens per e-mail verstuurd worden naar het e-mailadres dat je tijdens je bestelling van het certificaat hebt geselecteerd.

Organisation Validation

geschikt voor bedrijven

Vertrouwensniveau: gemiddeld
Groen slotje in adresbalk
 

vanaf € 2,08 per maand

Organisatievalidatie (OV)

Geeft je websitebezoekers het bewijs dat je bedrijf/organisatie ook daadwerkelijk eigenaar is van de website en dat deze gecontroleerd is door een Certificaat Autoriteit (CA).

De aanvraag

Bij dit certificaat controleert de leverancier van het certificaat de gegevens van uw organisatie middels externe bronnen (bijvoorbeeld via de Kamer van Koophandel) en wordt de door jou opgegeven contactpersoon gebeld ter verificatie van de aanvraag.

Extended Validation

Meest veilig

geschikt voor webshops & bedrijven

Vertrouwensniveau: hoog
Groen slotje in adresbalk
Bedrijfsnaam in adresbalk

vanaf € 7,08 per maand

Uitgebreide validatie (EV)

Dit Certificaat geeft het hoogst mogelijke vertrouwen aan je websitebezoekers. Je wilt duidelijk naar je klanten communiceren dat de identiteit van je bedrijf/organisatie gecontroleerd is en dat je website veilig is. Websitebezoekers herkennen dit aan de groene adresbalk in hun browser en kunnen de details van het certificaat eenvoudig opvragen. Hierin staat de naam van de gevalideerde partij en de de Certificaat Autoriteit (CA) die de validatie heeft uitgevoerd en verstrekt.

De aanvraag

Bij dit certificaat controleert de leverancier van het certificaat de gegevens van jouw organisatie middels externe bronnen (bijvoorbeeld via de Kamer van Koophandel). Verder wordt je tijdens de aanvraag gewezen op het invullen van het zogenaamde EV-formulier en wordt de door jou opgegeven contactpersoon gebeld ter verificatie van de aanvraag.

2. Hoeveel domeinnamen?

Bepaal hoeveel domeinnamen je wilt beveiligen

Standaard

Voor een enkele domeinnaam


Bijvoorbeeld: www.domein.nl

(Sub)domeinen

De meeste SSL-certificaten beveiligen één (sub)domein of hostname. Er zijn echter certificaten die meerdere subdomeinen kunnen beveiligen. Wildcard SSL-certificaten beschermen zelfs alle subdomeinen onder het hoofddomein.

Multi-domein

Voor meerdere (sub)domeinnamen binnen één certificaat


Bijvoorbeeld: domein.nl
nogeendomein.nl
www.domein.nl
intranet.domein.nl

Multi domein

Een zeer flexibele en kostenbesparende oplossing, welke meerdere domeinen beschermt. Bij dit certificaat is 1 extra domein (SAN) inbegrepen.

Wildcard

Voor onbeperkt subdomeinen onder één domeinnaam


Bijvoorbeeld: *.domein.nl

Wilcard Certifcaat

Een wildcard certificaat beveiligt alle subdomeinen van een bepaalde domeinnaam.