Je kunt een of meerdere domeinen verhuizen naar het account van een andere klant door de pushprocedure te gebruiken.

Via het E-synergy control panel op https://customer.hostingdiscounter.nl kan de nieuwe eigenaar zijn pushcode terugvinden. Deze code staat bij de optie ‘Je gegevens bekijken/wijzigen‘. De pushcode geeft hij aan je door.

Als de nieuwe eigenaar nog geen klantenaccount heeft is deze door de nieuwe eigenaar zelf aan te maken via https://customer.hostingdiscounter.nl/signup.aspx.

Je logt op je eigen account van het E-synergy control panel in. Daar klik je onder de optie ‘Abonnementen‘ de desbetreffende domeinnaam aan. Vervolgens kies je voor de optie ‘Pushen naar andere klant‘. Met deze optie kun je de domeinnaam overdragen aan de nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar zal bericht krijgen over deze overdracht, zodat deze geaccepteerd kan worden.

Het is mogelijk om de abonnementen van de domeinnaam (zoals een hostingpakket) tegelijkertijd over te dragen. Dit kun je aangeven als je de domeinnaam overdraagt aan de nieuwe eigenaar. Wil je deze abonnementen niet overdragen of worden deze niet geaccepteerd door de nieuwe eigenaar? Dan worden deze abonnementen gedeactiveerd.

De contractdata van de abonnementen blijven onaangepast, als je deze overdraagt naar een andere klant.