Via het E-synergy control panel op https://customer.hostingdiscounter.nl kun je aangeven dat een domeinnaam gaat verhuizen.

Zodra je ingelogd bent klik je onder de optie ‘Abonnementen‘ het desbetreffende abonnement aan. Bij de regel ‘Status‘ klik je op ‘wijzig‘. Vervolgens geef je aan dat de domeinnaam gaat verhuizen en dit sla je dit op.

Via de optie ‘Opvragen verhuistoken / Autorisatiecode‘ kun je de autorisatiecode laten verzenden als deze beschikbaar is voor deze domeinnaam. Voor sommige domeinen dient de registry_tag/IPS_TAG aangepast te worden. Deze TAG kun je opvragen bij je nieuwe provider en via onze supportafdeling laten wijzigen. Hiervoor kun je een e-mail verzenden aan onze supportafdeling (support@hostingdiscounter.nl) vanaf het bij ons bekende e-mailadres. Hierbij zien wij graag de desbetreffende TAG en de domeinnaam tegemoet.

Als je een hostingpakket gekoppeld hebt aan de domeinnaam zal deze opgeheven worden zodra de domeinnaam verhuisd is. Wil je zeker weten dat dit doorgevoerd wordt? Dan kun je bij het wijzigen van de status van de domeinnaam aangeven dat de gekoppelde producten opgeheven mogen worden.